Verjaardagszaal

Organiseer uw verjaardag in La Fabbrica

Als u de zaal van La Fabbrica huurt om uw verjaardag te organiseren, geniet u boven alles van de gezellige 'urban'-sfeer die Brussel te bieden heeft. Ons etablissement kan 45 tot 600 mensen ontvangen op 3 uitbreidbare niveaus (hoofdzaal, podium en mezzanine). Afhankelijk van het weer kunnen wij u ook op ons binnen- of buitenterras ontvangen. Wij zijn uitgerust met al het professionele technische materiaal dat vereist is om van uw verjaardagsfeest een succes te maken.

Waarom zou u een verjaardag in La Fabbrica vieren?

Omdat La Fabbrica zich met alles bezighoudt: catering, receptie (buffet, cocktails, pizza party, enz.) en bar. Ons jong en dynamisch personeel staat tot uw dienst om van uw verjaardagsparty een succes te maken.

De troeven bij het huren van onze verjaardagszaal

Wij bereiden uw verjaardag in overleg met u voor en blijven tot uw beschikking tijdens de hele organisatie en de dag zelf. Onze klantenverantwoordelijke staat voor u klaar om te helpen uw avond in elkaar te steken: de vaste dj past zich aan en speelt uw playlists. Bovendien beschikt La Fabbrica over parkeergelegenheid.

De pluspunten bij het huren van de zaal

Op aanvraag stellen wij volgende zaken ter beschikking: hostessen, professioneel materiaal voor geluid en belichting, vestiaire, personeel voor de toiletten, security service aan de ingang, dj, themadecoratie, animaties op aanvraag (blind test, casinoavond, concert…).

La Fabbrica

Havenlaan 86C
1000 Brussel
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique