Profiteer van de cateringdiensten van La Fabbrica in Brussel

La Fabbrica, gelegen in het centrum van het Koninklijk Entrepôt van Tour en Taxis in Brussel, verwelkomt u in een prestigieus kader in het hart van Brussel, 's middags en voor al uw evenementen: bedrijfs- of privéfeesten, bruiloften en verjaardagen.

Ons team van professionals biedt een volledige waaier aan cateringdiensten zodat u optimaal kunt genieten van deze warme locatie met een rijke geschiedenis.

Een complete en gevarieerde cateringservice

La Fabbrica biedt een volledige cateringservice om aan al uw wensen te voldoen.

Een compleet assortiment menu's naar ieders smaak

Om een succesvol evenement te organiseren, is het voor ons een prioriteit om je gasten te verwelkomen met kwaliteitsproducten. Daarom bieden we een reeks menu's geïnspireerd door de Italiaanse gastronomische keuken die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen bekoren.

We bieden 5 verschillende menu's, variërend van 30€ tot 60€ (excl. btw) per persoon. Binnen deze menu's kun je kiezen uit verschillende hoofdgerechten, bijgerechten en desserts, zodat de maaltijden geschikt zijn voor iedereen.

Deze worden geserveerd als buffet of aan tafel voor het Prestige Menu.

Zakouski's voor bij de maaltijd

Wat zou een feestmaaltijd zijn zonder gezellige voorgerechten? Daarom omvat onze cateringservice ook een assortiment zakouski's bereid door onze ervaren koks:

Als optie bij een menu vooraf zijn onze zakouski's verkrijgbaar voor €12,5 (excl. btw) per persoon voor 5 stuks (2 keuzes luxe zakouski's en 3 keuzes klassieke zakouski's) of voor €9 (1 luxe zakouski en 2 klassieke zakouski's).

Open Bar pakketten voor drankjes

We bieden een bar en een breed scala aan drankjes. Onze drankenservice heeft 3 opties om aan je wensen en behoeften te voldoen:

  OPEN BAR Bubble OPEN BAR Enoteca OPEN BAR Senza
Sopralerighe Prosecco Treviso X    
Rode wijn: Toscana (Donna Terra) X X  
Witte wijn: Pinot Grigio (Donna Terra) X X  
Kristal bier X X  
Vruchtensappen, plat en bruisend water, frisdranken X X X
Fair trade koffie, espresso en thee X X X
Prijzen 8 € (excl. btw) per persoon per uur 6,50€ (excl. btw) per persoon per uur 4,50€ (excl. btw) per persoon per uur

We bieden je ook de mogelijkheid om een reeks speciale bieren toe te voegen.

Houd er rekening mee dat openbarpakketten alleen beschikbaar zijn voor minimaal 3 aaneengesloten uren.

Alles wat je nodig hebt voor een uitzonderlijk evenement bij La Fabbrica

Naast onze cateringdiensten bieden we een breed scala aan andere diensten, zoals entertainment. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over de keuze van een fotohokje, casinotafels, kinderentertainment, schminken of een springkussen.

La Fabbrica is uitgerust met geluids- en lichtapparatuur voor dansfeesten. Onze DJ zal uw avond met plezier opluisteren. Een sessie van 4 uur kost €550 (exclusief btw). Houd er rekening mee dat een verplichte "unisono" (sabam) vergoeding van €170 (exclusief btw) moet worden betaald voor dansen (uitgezonderd bruiloften).

Optionele diensten zoals een garderobe, beveiliging en verhuur van apparatuur (scherm en projector) zijn ook beschikbaar.

Hoe kan ik profiteren van de cateringservice van La Fabbrica?

Wilt u een evenement organiseren bij La Fabbrica en profiteren van onze volledige cateringservice in Brussel? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze openingstijden, prijzen en om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

La Fabbrica

Avenue du Port 86C
1000 Bruxelles
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique