"La Fabbrica, 'urban' brasserie midden in Tour & Taxis"

Midden in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis ontvangt La Fabbrica u in een uniek kader in hartje Brussel, 's middags voor een lunch, op zondag voor een familiebrunch en 's avonds voor al uw evenementen. Onze zaal leent zich perfect voor zowel zakendiners als groepslunches. Een gezellige lunch, een prestigieus tafelgezelschap of een buffetformule aangepast aan uw wensen en budget: wij hebben altijd een oplossing die inspeelt op uw vraag.

In deze uitzonderlijke historische setting staat ons team met professionals tot uw dienst om aan al uw verwachtingen te voldoen. La Fabbrica ademt de sfeer van een industriële loft en biedt u met zijn 400 m² verscheidene ruimtes die in elkaar overlopen, met onder meer een binnenterras onder het glazen dak van het Koninklijk Pakhuis en een groot buitenterras. Om echt al uw wensen te vervullen!

La Fabbrica Brunch

Onze activiteiten

Italiaans restaurant

Onze chef stelt u elke middag van de week een authentieke Italiaanse keuken voor in een gezellig kader. De kaart, die ieder seizoen wordt aangepast, bevat elke week nieuwe creatieve en originele suggesties.

Nieuwe Brunch op Zondag

Vanaf nu af aan zal onze Chef elke zondag een succulent Italiaans buffet bereiden.
Onze Home Made bereidingen zullen groot en klein overgelukkig maken! Zoals altijd zullen kinderen kunnen deelnemen aan de animatie die we voorzien.

Zaal voor evenementen

La Fabbrica stelt u een uitzonderlijke ruimte voor om allerhande avonden te organiseren: bedrijfsevent, huwelijk, verjaardagsfeest, lancering van een nieuw product, privéavond.

Laatste nieuwtjes

La Fabbrica zal vanaf januari 2024 op zaterdag open zijn.

Voortaan verwelkomen we jullie voor de lunch op zaterdag met een pasta- en pizzamenu. Vanaf 6 januari 2024 van 12 tot 15 uur.

Opgelet, verandering van de toegang tot de Tour & Taxis parking.

De ingang van de Esplanade-parking bevindt zich nu 88 Havenlaan, tussen de gebouwen Herman Teirlinck en BEL Brussel. U kunt nog steeds gratis parkeren (alleen in het weekend) op de buitenparking voor het Koninklijk Pakhuis, die alleen toegankelijk i

Wilt u reserveren?
Schrijf u in voor onze newsletter

Het laatste nieuws ontvangen

LA FABBRICA ZAL VANAF JANUARI 2024 OP ZATERDAG OPEN ZIJN.

 

Voortaan verwelkomen we jullie voor de lunch op zaterdag met een pasta- en pizzamenu.

Vanaf 6 januari 2024 van 12 tot 15 uur.