Assortiment van 7 stuks per persoon:
3 koude zakoeski per persoon.
(gepresenteerd in een verrine, klein kommetje of op een spiesje)
Roma-gebak met ansjovis, zwarte olijven en tomatencoulis
Millefeuille van scamorza (gerookte mozzarella) Hartige muffin met parmaham en butternut
Hartige muffin met zalm en roomkaas
Hartige minipannenkoeken met pikante salami en pijnboompitten
Miniquiche met broccoli en geitenkaas
Parmigiana pugliese
Mozzarella, rucola, geconfijte tomaten en basilicumpesto
Petitfours met kaviaar van aubergine en pickles van rode ui
Carpaccio Van Holsteinrund, gegrilde venkel en balsamicocrème
Ceviche van zeeduivel en granny smith
3 kleine warme gerechten per persoon.
(gepresenteerd in een kraampje met chafing dishes)
- Bonbon met ricotta en tomaten (Fagottini-pasta)
- Orechiette al ragu di salsisccia (worst met venkel)
- Suprême van gevogelte op Florentijnse wijze (jonge spinazie en parmezaancrème)
- Paccheri alla sorrentina (mozzarella, tomaten, basilicum)
- Gnocchi alla silana (tomaten, rode ui, basilicum en gerookte provolone)
- Cannelloni van ricotta en spinazie
- Pappardelle met oesterzwammen van PermaFungi, kerstomaten en lente-ui (bio-oesterzwammen uit de kelders van Tour en Taxis, gekweekt op basis van ons biologisch koffiegruis)
- Lasagne bolognaise van het huis
- Ravioli met scampi en juliennegroenten
- Pasta alla Genovese (gebakken kalfsvlees met rode ui en tomatensaus)
1 assortiment van 2 desserts per persoon
Panna cotta
Tiramisu
Aardbeiensoepje met munt
Chocolademoelleux