Restaurant La Fabbrica

Ons Italiaans restaurant in hartje Brussel is de ideale plek voor uw zakendiners en groepslunches. U vindt ons in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis in een 'urban' en historisch kader met de sfeer van een industriële loft. Een gezellige lunch, een prestigieus tafelgezelschap of een buffetformule aangepast aan uw wensen en uw budget: in La Fabbrica kunt u elke middag van de week en op zondag genieten van een heerlijke en geraffineerde Italiaanse keuken.

Middaglunch

Het in Brussel gevestigde restaurant La Fabbrica biedt u een authentieke Italiaanse keuken om van te genieten tijdens de middagpauze. Hier worden de klassiekers op meesterlijke wijze geherinterpreteerd door onze chef. De seizoenskaart bevat elke week creatieve en originele suggesties. Kom uzelf verwennen in een hedendaags en warm kader.

Maaltijden in groep op het middaguur

Elke middag van de week kunt u met een groep terecht bij la Fabbrica en zijn professionele team voor een ontvangst in een of twee aparte ruimten. Kom even op adem en geniet met collega's of vrienden - van 30 tot 120 mensen - van het hedendaagse én gezellige kader. Er zijn verscheidene formules en menu's beschikbaar, aangepast aan het aantal mensen en uw budget.

Afhaalgerechten

Een drukke dag of geen tijd om te pauzeren voor de lunch? Bekijk dan onze kaart en geef uw bestelling door via telefoon op 02 428 50 26, via mail vóór 12 u. op midi@lafabbrica.be of kom even langs in het restaurant. Neem een assortiment antipasti, pasta of een pizza mee. Aarzel niet om ons een offerte op maat te vragen voor uw lunches of zakelijke ontmoetingen.

La Fabbrica

Havenlaan 86C
1000 Brussel
02 428 5026
midi@lafabbrica.be

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag:
van 12u00 tot 15u00
Zondag:
van 10u00 tot 15u00

Reserveren

Bel ons op 02 428 5026 of reserveer hier uw brunch. Om uw brunch te reserveren : klik hier.

Houd er rekening mee dat we na 11:30 uur geen e-mails meer controleren. Wij danken u daarom om telefonisch contact met ons op te nemen als u een reservering voor dezelfde dag wilt maken


Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van onze trouwlocatie?

La Fabbrica is niet alleen een grote locatie die plaats biedt aan 450 personen, het heeft ook een ideale omgeving. Tour & Taxis is een uitzonderlijke plek om een bruiloft te vieren, vooral omdat we een complete service bieden, van catering tot organisatie. La Fabbrica heeft ook een parkeerplaats.

Hoe boeken we de Fabbrica voor onze bruiloft en wat zijn de prijzen?

Elke bruiloft is uniek en iedereen heeft andere behoeften. Als je onze receptieruimte wilt boeken, neem dan contact met ons op en we sturen je een offerte met prijzen die zijn afgestemd op jullie bruiloft.

Kunnen we de inrichting van de kamer aanpassen aan onze voorkeuren?

Decoratie speelt een essentiële rol bij het creëren van een unieke sfeer voor jullie bruiloft. Wij voorzien jullie van een ruimte die jullie kunnen aanpassen aan jullie favoriete thema, stijl of kleuren. Romantisch, modern, vintage... het is allemaal mogelijk!

Welke cateringopties zijn er beschikbaar voor bruiloften die in onze hal worden gehouden?

La Fabbrica biedt maaltijden voor iedereen: vegetarisch, veganistisch, halal. We passen ons aan, je wensen aan en vinden alternatieven voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie.