Bedrijfsavond

Organiseer uw corporate avond bij La Fabbrica

Of u nu een kleine, middelgrote of grote onderneming bent, La Fabbrica biedt u de mogelijkheid om de ruimte te huren voor uw evenement, van 45 tot 600 genodigden. De ruimte is modulair aan te passen en is ingedeeld in 3 aparte niveaus (hoofdzaal, podium en mezzanine). De zaal is uitgerust met professioneel materiaal voor geluid en belichting. Bovendien zijn installaties zoals draadloze micro's, een projector, wifi en pupiters beschikbaar bij het huren van de zaal.

De troeven bij het huren van onze zaal voor uw bedrijfsavond

Vergadering, algemene vergadering, persconferentie, personeelsfeest... Alles is mogelijk.

Ons team met professionals ontvangt u en werkt met u samen bij de organisatie van een productlancering, een meeting, een persconferentie, een workshop, uw personeelsfeest, een pensionering, een prijsuitreiking, enz. Geef onze klantenverantwoordelijke door wat u precies wil. Deze zal graag een offerte op maat en afgestemd op uw budget uitwerken.

De pluspunten bij het huren van de zaal

Op aanvraag stellen wij volgende zaken ter beschikking: Naast het huren van de zaal, houdt ons team zich - als u dat wilt - ook bezig met de catering (keuze tussen diner, buffet, cocktail of zakoeski), de drank (open bar of à la carte formule) en kan het personeel ter beschikking stellen voor de bediening.

La Fabbrica

Havenlaan 86C
1000 Brussel
02 428 5026
event@lafabbrica.be

Een offerte vragen

Bel ons op 0489/51.59.39 of doe uw aanvraag online.

Onze verschillende formules

Wij bieden u een ruime keuze aan formules voor uw evenement. U kunt kiezen tussen een diner aan tafel (doc menu prestigio), onze Italiaanse buffetten, een walking dinner, onze barbecues of zakoeski

Fiche technique