Huurformules

Location d'une salle de mariage
Huwelijksfeest

La Fabbrica stelt u voor om uw huwelijk te organiseren in een uitzonderlijk kader, in hartje Brussel, in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis. In onze zaal, die de sfeer van een industriële loft uitstraalt, kunt u deze grote dag volledig organiseren zoals u dat wilt. Een prestigieus, elegant of eerder 'urban' huwelijk, van maaltijd tot dansavond via receptie, ons team met professionals doet er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt aankloppen bij onze klantenverantwoordelijke voor de bloemendecoratie, de animatie van de avond, de foto's, enz.

Location d'une salle d'anniversaire
Verjaardagsfeest

La Fabbrica kan uw verjaardagsfeest verzorgen in de setting van een industriële loft, in hartje Brussel, midden in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis. Wij organiseren uw feest zoals u dat wilt. Van maaltijd tot dansavond, via decoratie en belichting, ons enthousiaste team doet er alles aan om u en uw gasten een magisch moment te bezorgen..

Location d'une salle pour une soirée
Privéavond

U kunt La Fabbrica huren voor een privéavond. Of het nu gaat om een prestigieus of een intiemer evenement, ons team met professionals staat tot uw dienst om u te adviseren en bij te staan. Maaltijd, dj, themadecoratie, uitnodigingen, wij organiseren alles samen met u om deze privéavond volledig naar uw wensen te kneden en uw gasten een memorabele avond te bezorgen.

Location d'une salle pour un évènement corporate
Bedrijfsevenement

La Fabbrica organiseert uw bedrijfsevenement in een uniek kader, hartje Brussel, in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis. Wij stellen u het nodige materiaal voor: micro's, projector, scherm, enz... Raadpleeg onze klantenverantwoordelijke voor een offerte op maat. Receptie, galadiner, walking dinner, bedrijfsdrink, alles is mogelijk. Ons team met professionals neemt alles op zich om van uw avond een echt succes te maken.