"La Fabbrica, 'urban' brasserie midden in Tour & Taxis"

Midden in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis ontvangt La Fabbrica u in een uniek kader in hartje Brussel, 's middags voor een lunch, op zondag voor een familiebrunch en 's avonds voor al uw evenementen. Onze zaal leent zich perfect voor zowel zakendiners als groepslunches. Een gezellige lunch, een prestigieus tafelgezelschap of een buffetformule aangepast aan uw wensen en budget: wij hebben altijd een oplossing die inspeelt op uw vraag.

In deze uitzonderlijke historische setting staat ons team met professionals tot uw dienst om aan al uw verwachtingen te voldoen. La Fabbrica ademt de sfeer van een industriële loft en biedt u met zijn 400 m² verscheidene ruimtes die in elkaar overlopen, met onder meer een binnenterras onder het glazen dak van het Koninklijk Pakhuis en een groot buitenterras. Om echt al uw wensen te vervullen!

Onze activiteiten

Italiaans restaurant

Onze chef stelt u elke middag van de week een authentieke Italiaanse keuken voor in een gezellig kader. De kaart, die ieder seizoen wordt aangepast, bevat elke week nieuwe creatieve en originele suggesties.

Zondagsbrunch

Elke zondag ontvangt ons team u voor een familiebrunch. Uw kleine spruiten kunnen niet alleen smullen van speciaal aangepaste menu's, maar krijgen ook allerhande animaties voorgeschoteld.

Zaal voor evenementen

La Fabbrica stelt u een uitzonderlijke ruimte voor om allerhande avonden te organiseren: bedrijfsevent, huwelijk, verjaardagsfeest, lancering van een nieuw product, privéavond.

Laatste nieuwtjes

Brunch op zondag 18 en 25 juni 2017!

We verheugen ons erop u kennis te laten maken met de nieuwe zomer Menu!

Het terras is open !!

Geniet van het mooie weer en kom bij La Fabbrica lunchen!

Wilt u reserveren?
Schrijf u in voor onze newsletter

Het laatste nieuws ontvangen